Beheer

Verhuur

U wilt uw vastgoed verhuren, maar dan wel met een partij in zee gaan die te vertrouwen is. Attent Makelaardij bewaakt dit voor u. Wij zoeken de juiste huurder en onderzoeken of de nieuwe huurder zijn geld waard is. Voor de verhuur van uw pand kunt u rekenen op ons! 

Administratief beheer

Bij het verhuren van vastgoed is één van de belangrijkste zaken dat u uw geld op tijd binnen krijgt.

Heeft u een nieuwe huurder? Dan regelen wij dat het huurcontract wordt ondertekend. Wij hebben standaard huurcontracten in ons bestand, die op uw specifieke situatie aangepast kunnen worden. 

Technisch beheer

Omdat uw vastgoedportefeuille aandacht nodig heeft en het takenpakket van de vastgoedbeheerder behoorlijk complex is, kunnen wij ons goed voorstellen dat u het vastgoedbeheer liever uitbesteedt aan een partij die daarin gespecialiseerd is. 

Attent Makelaardij kan uw partner daarin zijn. Wij zorgen voor bouwkundige inspecties en het opstellen van meerjaren onderhoudsplanning en begroting. Door het opstellen van een goede onderhoudsplanning en begroting zorgen wij er voor dat uw vastgoedeigendom in een goede onderhoudstaat blijft, waardoor hij zijn financiële waarden blijft houden of zelfs in waarde stijgt. 

Verzekeringen

U wilt uw vastgoed goed beschermd hebben. 
Daarom is een goede verzekering een pré. 

U moet er niet bij nadenken dat uw panden te laag verzekerd blijken te zijn, waardoor u maar de helft van de waarde van uw vastgoed van de verzekeringsmaatschappij uitgekeerd krijgt. Attent Makelaardij zorgt in overleg met u voor een goede verzekering, waarbij u niet te laag verzekerd bent, maar zeker ook niet te veel betaald. 


Geinteresseerd? Neem dan snel contact op met Attent Makelaardij. Wij zullen dan in een persoonlijk gesprek naar uw wensen luisteren en aan de hand daarvan een gepaste offerte aan u toekomen.

United Kingdom gambling site click here